Beginnen met hardlopen om je beter te voelen:

doe mee met de voorjaarsgroep 2024

Hardlopen om je beter te voelen?

Jazeker, dat heet runningtherapie en het gaat om heel ontspannen hardlopen onder professionele begeleiding. Afstand en snelheid zijn niet van belang. Je hoeft niet te presteren. Drie keer in de week rustig hardlopen is goed voor je fysieke én mentale gezondheid. Daarvoor is steeds meer bewijs. Kom in beweging en maak van rustig hardlopen jouw nieuwe routine.

Wat houdt de Voorjaarsgroep in?

De cursus duurt 12 weken. Elke week heb je een groepstraining in een groep van maximaal 4 personen in het Leidse Hout. Daarnaast loop je elke week twee keer zelfstandig. Hiervoor ontvang je een persoonlijk hardloopschema. Iedereen kan dus op zijn of haar eigen niveau beginnen. Hardloop- of zelfs sportervaring is niet nodig.

Voordat we beginnen bespreek ik in een intakegesprek met je of hardlopen voor jou passend en verantwoord is. Tijdens de cursus ontvang je wekelijks via de e-mail interessante informatie voor beginnende hardlopers. Na afloop ontvang je een schema om zelfstandig te kunnen blijven hardlopen.

 

Wanneer start de Voorjaarsgroep?

De Voorjaarsgroep start vrijdag 5 april 2024. De groepstrainingen zijn op vrijdagochtend om 9.00 uur in het Leidse Hout.

Dagen tot de start van de Voorjaarsgroep

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat kost de Voorjaarsgroep?

De kosten voor 12 trainingen bedragen € 325,— (inclusief het intakegesprek). Kijk op mijn pagina Tarieven en vergoedingen of je in aanmerking komt voor mogelijke vergoedingen voor de runningtherapie.

Neem contact met op voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.

Spreekt dit je aan?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Bel of mail me, of stuur een whatsapp en dan maken we een afspraak. In het vrijblijvende gesprek verkennen we of hardlopen ook iets voor jou kan zijn.

Over Runningtherapie

Wil je meer weten over runningtherapie en waarom het werkt? Kijk dan hier.

Over Geert

Wie ben ik, wat is mijn achtergrond en waarom kies je voor mij? Je leest het hier.

Aanbod & kosten

Hier vind je een overzicht van mijn aanbod, tarieven en mogelijke vergoedingen van ziektekostenverzekeraars.