Geluksmomentje in Montreal

Plezier voorop

Plezier in hardlopen, dat wil ik als runningtherapeut zoveel mogelijk overbrengen op de mensen die ik begeleid. Want iets dat je met plezier doet hou je langer vol. Zelf blijf ik gelukkig ook plezier houden in het hardlopen. Een dierbaar geluksmomentje in de zomervakantie van 2022 wil ik graag met je delen.

Hardlopen is het beste begin van de dag

Het is op de tweede dag van mijn vakantie met Marc in Montreal, Canada. We kunnen door de jetlag maar moeilijk slapen en liggen vanaf 4.30 uur in de ochtend klaarwakker in bed. Wat kun je dan beter doen dan gaan hardlopen? We maken op de computer met afstandmeten.nl en komoot.nl  een route naar Mont-Royal, trekken onze hardloopschoenen aan en gaan op pad. Hoe heerlijk rustig is de stad dan nog en ook nog niet zo warm. En dat is erg fijn omdat we heel wat hoogtemeters maken. De inspanning wordt ruimschoots beloond met een grandioos uitzicht op Montreal bij opkomende zon. Op de weg terug komen we steeds meer hardlopers en wandelaars tegen die ook genieten van de actieve inspanning in de vroege ochtend. Na terugkomst in ons hotel nemen we een duik in het zwembad en zijn we klaar voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Een beter begin van de dag, en van de hele vakantie, kan ik mij niet wensen. Ook in de weken daarna lopen we enkele mooie én pittige trails op verschillende plekken van onze reis door Oost-Canada. Hoe bijzonder om een ander land al hardlopend samen te verkennen! 

Hardlopen kun je overal doen

Hardlopen. Het is eigenlijk zo eenvoudig. Je hebt er behalve goede loopschoenen niet veel voor nodig en je kunt het overal doen. En het doet je zo goed, lichamelijk en geestelijk. Wil je dat ook ervaren en heb je wat hulp nodig om het lopen verantwoord en duurzaam op te pakken? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag.

Spreekt dit je aan?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Bel of mail me, of stuur een whatsapp en dan maken we een afspraak. In het vrijblijvende gesprek verkennen we of hardlopen ook iets voor jou kan zijn.

Over Runningtherapie

Wil je meer weten over runningtherapie en waarom het werkt? Kijk dan hier.

Over Geert

Wie ben ik, wat is mijn achtergrond en waarom kies je voor mij? Je leest het hier.

Aanbod & kosten

Hier vind je een overzicht van mijn aanbod, tarieven en mogelijke vergoedingen van ziektekostenverzekeraars.